
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش انواع قرص و کپسول های لاغری
چگونه میتوان نشانCEگرفت-چگونه میتوان به اروپا صادرات کرد
طراحی واجرای دکوراسیون داخلی
دریچه آب بند - دریچه کنترل - دریچه سه طرف آب بند - دریچه چهار طرف آب ب
آموزش ترکی استانبولی
پیجر های بیسیم mmcall
فلش مموری با قابلیت ضبط صدا (ضبط خبرنگاری)
فروش ویژه پمپ های آب خورشیدی
تور ویژه ارمنستان نوروز 1394
سکوبندی آزمایشگاهی مبین طب
فرش خوب
تخت خواب مدل رامش