
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
صدورمجوزتاکسی تلفنی
لایسنس اورجینال ویندوز سرور 2016 و 2012
طراحی و نصب تابلو های راهنما
اسلامپ بتن با قیمت فوق العاده
فرش دستبافت ظیم
دنیای لوله های صنعتی
داروی درمان بواسیرموثرهموروییدوشقاق باکیفیت
کلاس های اموزشی کوتاه مدت زبان انگلیسی ویژه عید نوروز 95
شرکت سازه پیشرو ( مشاور و مجری خدمات مهندسی )
سینک ظرفشویی کورین
شرکت تبلیغاتی کارن
مجری مستقیم تورهای داخلی و خارجی