
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دیگ بخار و تابلو برق صنعتی
تور آذربایجان - باکو نوروز 94
برگزار کننده تمامی دوره های آموزشی با لوگوی وزارت نفت
کارت پرینتر فارگو DTC1250
ترجمه
نقاشی چهره
فروش گوشی پر فروش تک لاین t19 یالینک
دستگاه خشک کن
سیستم اعلام سرقت میکرا
ساخت و فروش انواع کانکس، کاروان و کانتینر سفارشی
اجرای عایق حرارتی پلی یورتان در سراسر ایران
فروش یا سرمایه گذاری در معدن مس