
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
درب ضد آب/09121404674
تخت خواب مدل رامش
کارگاه و کارخانه فعال و غیر فعال
فروشگاه اینترنتی تولیدات گیاهی گیدارو
تور شاد یک و نیم روزه کویر
خط 87 37 888 0912 درحد صفر
گلدان های تزئینی
انواع فن و هواکش صنعتی، فن و هواکش 140، فن سیرکوله، هواکش دامداری و مر
صدور ویزا کارت مجازی و فیزیکی
کارت پرینتر نیسکا PRC101
کیف و کوله لپ تاپ و لوازم جانبی