
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
ارزیابی شنوایی آوا
اپسون ال L210 سه کاره جوهر افشان
دارالترجمه رسمی روابط بین الملل
دیوار پانلی سبک بتونی توفال wall panel
فروش انواع تلفن های بیسیم پاناسونیک Panasonic
اموزش کامپیوتر
طراحی و اجرای سقف ویلا با متریال های وارداتی و داخلی
طراحی و نصب تابلو های راهنما
دربهای ضد سرقت CNC
رابط 4خانه
خط 801 18 17 0912 درحد صفر
شرکت اسپاد تجارت پاسارگاد