
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دستگاه سنگبری ساختمانیViper-160cm
باغ ویلای بسیارلوکس درشهریار
ثبت سیدخندان
تولید حبابدار
ریبون لمینیت طرح دار پرینتر فارگو HDP5000
آرش کانتین مرکزخریدوفروش کانتینر
ساخت و فروش اتاق شنوایی سنجی
نمایندگی رسمی SMC در ایران
: نان شیرینی نان شیرینی بال دی بال
دیاگ ولوو سری RP1210 مدل X-VCI
لمینت فوم ایران نوین
تهران کاتر کاتر آسفالت بر تیغه کاتر