
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش فوری یک واحد آپارتمان
پیمانکاری علوی
قروش دوربین های مدار بسته و آداپتور
نرم افزار حسابداری حاسب ملی نسخه انبار داری
جت پرینتر فاراپک
مقاله های علمی-مذهبی-سیاسی
سازه گستر ثمین آریا
اسکنر ده انگشتی درمالوگ و کارتریج شرکت راه سبز آیریک
دیاگ اسکانیا Scania Vci1
گروه فنی مهندسی مهر رایانه طوس
مرکز فوق تخصصی تبلیغات
اجرای سندبلاست و رنگ آمیزی