
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
سیگارالکترونیکی، قلیان جیبی
زنجیرچرخ
طراحی سایت و برنامه نویسی تحت وب
دوره تجزیه و تحلیل حالات خرابی و اثرات آن
کیسه زباله عمده و جزئی
خرید و فروش مودم دیتا و ایوان E1
HP, Elitebook 2760P
اشتراک سایت مناقصات کشور مرجع کلیه اطلاعات و اسناد مناقصات،مزایدات،ارز
gps etrex 30
تست فوتبال و آموزش فوتبال
چاپ افست ارزان
تهیه نقشه ازبیلت ( وضع موجود ) طراحی معماری - کلیه امور نقشه کشی