
گروه شایگان با افتخار ارائه دهنده خدمات اخذ گواهینامه های حلال و نشان حلال اسلامی از کشور مالزی با قابلیت ثبت و ردیابی میباشد :غذای حلال
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات و ویژگیهای پایه برای انطباق مواد اولیه و فرآورده های غذایی ، منطبق با الزامات مذهب مبین فقه جعفری علیه السلام است.
این استاندارد برای موضوعات زیر کاربرد دارد:
1- مواد اولیه و افزودنیهای غذایی که منشاء حیوانی یا مستی آور دارند. این مواد می تواند شامل:
انواع مواد افزودنی، نگهدارنده، طعم دهنده، قوام دهنده و مانند آن با پایه حیوانی و مستی آور مانند ژلاتین،
مایه پنیر، آلبومین و ترکیبات آنزیمی باشد.
2 - فرآورده ها ی غذ ای ی که در تو لی د و فرآور ی آن ها، به ه ر م ی زان هر چند جز یی ، از مواد اولیه و افزودنیهای با منش اءحیوانی یا مستی آور استفاده شده باشد . این فرآورده ها می تواند شامل :
انواع فرآورده های گوشتی، لبنی، روغنی، آشامیدنی، فرآورده های تخمیری الکلی و مشتقات آن ها باشد.
3 - مواد اولیه، افزودنیها و فرآورده های غذایی که ممکن است در هر مرحله از زنجیره غذایی با مواد نجس یا غیرحلال در تماس باشند . این مر احل می تواند شامل دریافت ، آماده سازی، فرآوری، جداسازی ، استحصال، استخراج، تعیین، بسته بندی، برچسب گذاری، علامت گذاری، کنترل، جابجایی، حمل و نقل، توزیع، انبارش ، عرضه و سرو کردن غذای حلال و محصولات آن ، ازجمله اجزای تشکیل دهند ۀ مواد غذایی و ترکیبات کمک فرآوری کننده باشد.
4 - مواد اولیه، افزودنیها و فرآو رده های غذایی که روش تولید آنها ممکن است به گونه ای باشد که منجر به تغییر در اصل حلیت ماده غذایی گردد؛ مانند آب انگور که براثر جوشیدن تا قبل از تبخیر دو سوم آن، حرام می گردد.
کلیۀ الزامات و ویژگیهای مندرج در این استاندارد، به منظور کاربرد در کلیۀ مراجع قانونی کشور که مرتبط با زنجیرۀ غذایی هستند، در نظر گرفته شده است .
وبسایت: shaygangroup.com
وانادیوم
آموزشگاه علمی آزاد هشترودی
دوره های فشرده ترکی استانبولی در زنجان
فروش کابل شبکه-فیبرنوری-تجهیزات شبکه
فروش ستهای پلی اتیلنی جدید زمین بازی کودکان
پلمپ دفاتر و نوشتار دفاتر(18 سال سابقه)
دیگ بخارکارکرده-دیگ بخارماشین سازی اراک09121813704
شرکت معین کامپیوتر
مقاله های علمی-مذهبی-سیاسی
ثبت نام سمینار مدیریت ارتباط با مشتریان CRM
ساخت کابینت ممبران
یک طبقه به ساختمان خود اضافه کنید