از نظر طب سنتی ماهی جزو مواد غذایی صالح الکیموس است؛ یعنی در اثر هضم آن در بدن، خون طبیعی به وجود می آید و هر ۴ خلط، به مقدار لازم و متناسب با هم تولید می شوند.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از راستینه، نظر طب سنتی ماهی جزو مواد غذایی صالح الکیموس است؛ یعنی در اثر هضم آن در بدن، خون طبیعی به وجود می آید و هر ۴ خلط، به مقدار لازم و متناسب با هم تولید می شوند.طبع ماهی سرد و تر است. به همین دلیل هم پختن آن با دنبه، زنجبیل، آویشن، روغن کنجد، روغن بادام شیرین، عسل، گلنگبین و ادویه های گرمی مانند انواع فلفل، توصیه می شود.
ماهی، افزایش دهنده شیر و زودهضم است.
مصرف ماهی می تواند باعث تحریک میل جنسی در افراد دارای مزاج گرم شود.
تنوری کردن ماهی یا کباب کردن آن از سرخ کردن بهتر است و باعث راحت تر شدن هضم ماهی می شود.
ماهی سرخ کرده، باعث تشنه شدن فرد می شود. از این رو، همراه کردن انواع سبزیجات و سالاد با ماهی های سرخ کرده برای پیشگیری از ایجاد احساس تشنگی اهمیت بالایی دارد.
همراه ماهی ، مصرف کدو سبز نیز می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به یبوست شود و تشنگی ناشی از مصرف ماهی را هم از بین ببرد.
عده ای با مصرف انواع ماهی، دچار نفخ می شوند و برخی ها هم سردی شان می کند. یکی از ادویه های عالی و موثر برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی، زیره است. به علاوه، اگر با مصرف ماهی بیش از اندازه نفخ می کنید کمی پودر زیره هم هنگام سرو روی آن بپاشید.
دوربین مداربسته اصفهان
تلفن رومیزی مدل KX-TS500
فروش انواع تین کلاینت و زیروکلاینت
ساندویچ پنل سقفی و دیواری مرجع مرکزی
موسسه حقوقی چتر عدالت ایرانیان
صرافی طهران استرالیا انتقال دلار و ارز فوری
ساخت ونصب انواع گنبد وگلدسته فلزی
کالیبراتور صدا TES-1356
اسپیسر گرد دیوار _ ارس پلاست
فروش آنتنهای وایرلس
نگین سلامت سینا (کارت تخفیف پزشکی ودندانپزشکی)
نرم افزار میشا و کوشا پنجم دبستان