مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
روتس بلوئر
استخدام فوری بازاریاب
فروش پمپ نیم اسب، جتی و بشقابی
بتن کنی و سوراخ کاری در تبریز
پیچ و مهره
نمایندگی مجاز تعمیرات اجاق گاز
نماینده فروش دوربین مدار بستهVivotek
مجتمع آموزشی فن گستر
فیلتر شنی سختی گیری
گروه طراحی و چاپ تبلیغاتی مجریان
مجتمع آموزشی تخصصی محاسبه گران
پارتیشن اداری در کرج