
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
وکیل پایه 1 دادگستری و مشاور حقوقی در کرج
دستگاه خشک کن فرش
خط 87 47 113 0912 درحد صفر
قرص لاغری و چربی سوزی هودیا Hoodia
ترخیص کالا از گمرک بوشهر
لوله آتشخوار بنتلر
ویزای روسیه ( مسکو )
تلفن رومیزی مدل KX-TS500
گروه بین المللی کارخانجات فرآورده های نسوز آذرخش قم
دستگاه قالیشویی
روغن زیتون و کنجد ویکتوریا
فروش محصولات سیسکو-میکروتیک-یوبیکوییتی-آلفا