
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
گروه معماری شااار
هدایای تبلیغاتی مدیرگیفت
اجاره لپ تاپ
بانک کتاب | پیک کتاب | خرید کتاب | ارسال کتاب | خرید اینترنتی کتاب
پیکاپ ویزای کانادا و خدمات سفارتی در آنکارا
تولید کننده موزائیک واش بتن
سفارش طراحی سیاه قلم چهره
نماینده انحصاری ubiquiti & mikrotik
شرکت مدارسازان آینده
اجاره ویلااستخردار
آموزش تصویر برداری در کرج
طراحی سایت درکرج