
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شارژ آنلاین
فروش ادوات موسیقی سازهای بادی چوبی و برنجی
پک کامل اموزش ایروبیک سودابه یزدی
رفرکتومتر دستی رفرکتومتر چشمی
انواع نوت بوک با گارانتی اصلی
شرکت شمع و پارافین لاله حامد
قلم بارکدخوان دستگاه جوش پلی اتیلن الکتروفیوژن
پتو شور + پتوشور صنعتی+ پتوشور و لحاف شور
جذب پژوهشگر و محقق توانا و دورکار
انجام پروپوزال پایان نامه دانشجویی کارشناسی کارشناسی ارشددکتری رشته کا
ریبون تمام رنگی Fargo5000 YMCK
طراحی، اجرا و پشتیبانی شبکه های کامپیوتری