
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
e+m لوکس ترین نوشت افزار چوبی جهان
کلمپ متردیجیتا ل 2002
تلویزیون ال ای دی (2015) الترا اچ دی 4 کی سه بعدی اسمارت الجی مدل :49U
دستگاه سبزی خردکن و ربگیر(سبزی خردکنی و رب گوجه گیری) خانگی نوا
چوب پلاست دکووود
لوازم بدنه نیسان و پراید
فروش ویژه فلاش تانک دوزمانه سنی فلاش سنی پلاستیک
map 62sc
تیغه برف پاک کن پژو 206 valeo فرانسوی اصلی
پرکینز
ایل بختیاری
کرم دو قلوی چای سبز( روشن کننده و ضد لک )