
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دلسا گشت
فروش آپارتمان ۷۳ متری ابتدای فاز یک
نمایشگاه مجازی صنعت ساختمان sakhteman24.com
نرم افزار جامع حسابداری سورن
کفپوش سه بعدی_ارومیه
کالاهای ایمنی فردی
اسپانباند,پارچه سوزنی,بافتینه,نانو ون,پارچه بیمارستانی,پارچه گرمی
تدریس خصوصی کلیه دروس رشته برق کارشناسی و کارشناسی ارشد
یوبوت
تعمیرکار لیفتراک
موکت
بکس 1 اینچ دو ضربه زن بادی جیسون GW-40TP