نمایندگی ظروف کارال karal ، فروشگاه 9*9


  • امانی
  • ۴۴۶۶۳۰۳۱
  • اکباتان-فاز۱ سوپر ۹ پ۱۹
  • بازدید : ۱۰۰۸۳

سایت تبلیغاتی



در دنیای کنونی هر روز شاهد پیشرفت و افزایش سطح اطلاعات در زمینه های مختلف هستیم که ظروف آشپزخانه نیز از این پیشرفت مستثنی نیستند . کارشناسان و پژوهشگران علمی و تخصصی دریافتند یکی از عواملی که امکان بروز بیماریهای مختلف را برای انسان ها بوجود می آورد ، برخی از ظروف پخت و پز آشپزخانه است ، بدین صورت که این ظروف ، به تنهایی می توانند غذای پخته شده را مسموم و یا در دراز مدت بر اثر کنده شدن روکش و یا ترکیب جنس ظرف با غذا ، باعث بیماری های مختلف در بدن شوند به طور مثال ، ظروف روئی که همان ظروف آلومینیومی است و در سایزهای مختلف در آشپزخانه های خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد ، یکی از مهمترین عواملی است که باعث بیماری آلزایمر و یا فراموشی می شود . رنگ سیاهی که در تماس دست با ظروف آلومینیومی بر روی پوست ایجاد می شود ، همان ماده ای است که با غذا ترکیب شده و بوسیله سیستم گوارشی بدن وارد خون می شود و در مغز انسان رسوب کرده و بیماری آلزایمر را بوجود می آورد . دنیای پیشرفته جهت جلوگیری از این معضل بهداشتی , فرآیند هاردآنادایزد یا کارال را ارائه می دهد ، بطوریکه ظروف کارال بدون هیچ نوع روکش ، رنگ ، لعاب و حتی تفلون بوده , که این ویژگی کارال را به ظرفی بدل نموده که هرچه بیشتر با سیم



ظرفشویی شسته شود عمرش افزایش می یابد ! فرآیند هاردآنادایزد حتی در صنعت هوایی هم کاربرد بسیار دارد ، بطوریکه در ساخت بدنه هواپیما نیز مورد استفاده قرار می گیرد . ظروف کارال تنها ظروفی هستند که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بوده و بر خلاف ظروف رایج ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند ، طعم غذا راتغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند.ظروف کارال مورد تایید اتاق بازرگانی و صنایع مونیخ آلمان بوده و از حیث تکنولوژی در خاورمیانه منحصر به فرد است.همچنین ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است ، زیرا عمر این ظروف بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ظروف نمی باشد ؛ همچنین نیازی به صرف هزینه جهت خرید مجدد ظروف آشپزخانه نخواهد بود . ظروف کارال از حیث صرفه جویی در مصرف سوخت نیز دارای ویژگی خاص است ، خاصیت این جنس باعث سه برابر شدن حرارات رسیده به ظروف می شود ؛ بدینگونه که با توجه به انتقال کاملا یکنواخت حرارت ، نیازی به استفاده از شعله زیاد جهت پخت و پز نبوده و براحتی می توان با استفاده از یک سوم شعله نسبت به ظروف متداول اما با مدت زمان یکسان ، غذا را طبخ نمود.



تلفن تماس:

44663031 - 021



آدرس :



اکباتان-فاز1 سوپر 9 پ19